Bombnazisten och radikalfeministen Viktor Melin

Få har väl vid det här laget missat att Nordiska Motståndsrörelsen i Göteborg placerat ut tre bomber vid olika platser och därigenom skadat en person allvarligt – men vi på Svinstian kan nu även presentera vår egen teori om hur Viktor åkte fast!

I förundersökningen framkommer det nämligen att Viktor Melin är porrberoende och att han inte kan låta bli att titta på porr och dra sig lite i snoppen.

Ja, ja herregud

Här diskuterar Viktor och förhörsledaren Viktors porrberoende. Ja, ja herregud! (FL=förhörsledare, VM=Viktor Melin)

Vi tänker oss att Viktor mitt under bombbyggandet har tagit en paus för att mata sitt beroende, för att sedan återvända med kladdiga händer och fortsätta byggandet  – för att på så sätt lämna DNA-spår över hela hela bomben. Men detta skulle inte vara enda gången Viktors beroende avslöjar honom som bombnazist! Han har nämligen, på vägen för att placera bomben vid Syndikalistiskt Forum, inte kunnat hålla sig och följdaktigen dragit en runk någonstans så att cykeln hamnat i skottlinjen. Aj-aj-aj, Viktor – DNA på cykeln också!

Men Viktor avslöjar också ett mycket starkt radikalfeministiskt ställningstagande – om det beror på den lilla säkerhetsbristen att han lämnar DNA överallt eller om det är på grund av porrindustrins negativa inverkan på människors liv låter vi läsarna själva ta ställning till:

Viktor bestämmer sig nämligen för att sluta titta på porr och ger sig själv löftet att om han gör det igen så ska han hugga av ett av sina fingrar!

Tyvärr kan Viktor inte låta bli – han tittar slutligen återigen på pornografiskt material och då åker yxan fram. Nu har Viktor bara 9 fingrar kvar.

Yxan och blodet

Viktors yxa och vad vi förmodar är hans blodiga arbetsbänk.

Återfall

Viktor får ett återfall efter inköpsrundan med Anton Thulin.

Dumt att han inte kunde hålla sig men det är bra att han i alla fall visar att han är en man som håller sitt ord.

Vi på Svinstian vill hälsa Viktor att vi stödjer hans radikalfeministiska ställningstagande och tipsar om att han kan hugga av hela handen nästa gång! Det borde du nog kunna fixa med den där monsteryxan va, Viktor?

Annonser