Kenneth Malmqvist – en arisk pundare

En av de mesta aktiva i  Nordiska motståndsrörelsen i Näste 3 senaste året är Kenneth Malmqvist. Efter varit en kort runda i Svenskarnas parti så dök han upp i Soldiers of Odin tillsammans med Tobias Malvå. När SoO efter en kort lades ner så gick han med i Nordiska motståndsrörelsen.

kenneth_pundare

Kenneth verkar dock ha missat att berätta för sina ariska kamrater om hans drogmissbruk. I februari 2016 när Kenneth deltar på ett målsägandeförhör efter blivit rånad upplever polisen honom som påverkad. Kenneth erkänner rätt omgående att han har rökt cannabis för några dagar sen.

kenneth_fo%cc%88rho%cc%88r

Efter golat ner den kanske inte så ariska krigaren ”Abdou” som sålt honom cannabisen så berätta Kenneth om sitt missbruk:

”Kenneth började röka för första gången när han var 19 år gammal. Kenneth har rökt från och till, han menar på att han har rökt i perioder, beroende på hur han mått. Kenneth förklarar att han har mått psykiskt dåligt en längre tid och haft kontakt med psykiatrin de senast åren.”

Samtidigt som den ariska krigaren var på Aktivistdagarna så berättade han flickvän Nathalie Dénes för hela Internet om att hon var gravid och hur jobbigt det var att hon inte fick tag på Kenneth. Men när han kom hem som utbröt storbråk på nätet mellan kärleksparet då Kenneth inte verkade vilja behålla deras kärleksbarn och inte Natalies familj heller. Dock så har det fina kärleksparet rett upp deras problem.

natalie_gravid

nathalie_sur

kenneth_falsk

kenneth_su

Läs fullständig förundersökning här.

Annonser