Träning inför raskriget

Vi på Svinstian har denna vecka fått ta del av hur Nordiska Motståndsrörelsen tränat sina medlemmar och aktivister inför det kommade raskriget.

Som alla riktiga nationalister vet så är det inte en fråga om ifall raskriget kommer att ske utan bara en fråga om när det kommer att ske. Ingenstans är organisationen lika förberedd inför kommande utmaningar som näste 3 i Skåne, ibland inom NMR kallat Leibstandarte Adolf Hitler. Eftersom NMRs egna lilla führer Simon Lindberg bor i nordöstra Skåne så ses ibland nästet som hans personliga livvakt och elitstyrka, likt den SS division under den riktiga Adolf Hitler.

I näste 3 har organisationens skarpaste taktiker tillsammans med NMRs tappraste raskrigare tränat i olika autentiska naturmiljöer inför kommande bataljer. I följande repportage kommer vi titta på hur det går för de olika Skånska kampgrupperna. Först ut är kampgruppen 302s starke man Sebastian Elofsson.

sebastian-elofssons-nasblod

En stolt patriot redo för raskriget som inte räds vare sig fiendens eller sitt eget blod. Nu också bevisat för omvärlden.

Efter att vissa av medlemmarna från det gamla gardet klagat på Sebastians bristande fysiska färdigheter och ledarförmåga så visade Sebastian att han visst kunde ta en smäll och inte svimma av åsynen av sitt eget blod och la upp detta som bevis i sin kamprapport.

Här har vi ett litet utdrag ur en chattkonversation mellan några aktivister som Svinstian har fått tag i angående Sebastians fysiska förmågor.

[…] fattar inte hur en liten spjuver som Sebbe kan leda en KG (kampgrupp reds anm.) när han inte väger mer än mitt lår. – Ted Jönsson

Hehe asså en gång när vi var ute blåste det så jag var rädd han skulle flyga iväg” – Per-Ola Mårtensson

kamp

Sebastian Elofsson övar på att kunna peta omkull motståndare på ett betryggande avstånd.

Här tränar Sebastian Elofsson inför kommande gerillakrig med en murken gren utanför sin mors gård i Skånes Fagerhult. Tack vare instruktionerna från näste 3s tränare Per-Ola Mårtensson så har Sebastian kunnat nå denna avancerade nivå av stridsteknik. Detta var självklart värt en kamprapport.

elofsson-brottas

Alla behöver kroppskontakt för att må bra. Vissa får sitt behov uträttat i Skånes skogar med svettiga motståndsmän över sig.

Här visar Sebastian Elofsson att det inte är så farligt att brottas när man har ett mjukt underlag som de skånska skogarna erbjuder med sin mjuka mossa. Han poängterade efter ”träningen” att det var rätt trevligt att umgås med lite äldre grabbar ibland eftersom hans mor bestämt ska hitta yngre killar än honom själv att dejta.

traning-i-skane

Soliga södern, januari 2017

Vi på redaktionen undrar fortfarande varför Sebastian la upp ovanstående kamprapport. Han skriver att aktiviteten skulle ägt rum 20 januari. Vi har dock svårt att tro på detta när bilden uppenbart är tagen då träden fortfarande bär sina gröna löv och vinden blåser varmt, alltså inte i januari 2017. Vi antar att fejkandet av en kamprapport var ännu ett av Sebastians försök att visa sina män att han är en stark och viril ledare, även i januarimörkret.
Vi kan också bara spekulera varför Sebastian köpt denna T-shirt han bär på bilden, vi tror dock att den kan vara en ego boost för Elofsson då vi förstått att han får utstå en hel del body shaming från sina kamrater angående sin storlek och styrka. TA INGEN SKIT ELOFSSON, SLÅ TILLBAKA!

sebastian-elofsson-nordendagarna2016

Mansseparatistiskt kramkalas. Kvinnor ombads att stanna hemma.

Sebastian Elofsson deltar här i Nordendagarnas uppvisning ”kärlekshyllning till nationalsocialismen”. Efter alla grupper hade gjort sina uppvisningar gick självaste führern Simon Lindberg fram till Sebastian Elofsson och berättade hur han hade uppskattat Sebastians passion under sin uppvisning.

 

Nu när vi har sett hur träningar och förberedelser framskrider i 302 tar vi och riktar blicken söderut för att se hur det går för sveriges sydligaste kampgrupp, nämligen 303.

Efter att avhopparen och golaren Tobias Malvå gick med i NMR har han gjort sitt yttersta för att bevisa sin duglighet för ledningen. Han har försökt visa upp sina kunskaper i stridsteknik och har under det gångna året försökt stöpa och forma söderslätts tappra raskrigare i 303 till att bli spjutspetsen av den framtida nationalsocialistiska kampen.

malvas-blick

Här ser vi en av Tobias Malvås stridstekniker som han har döpt till ”Ögontjänaren”.

En deltagare har beskrivit träningsmomentet ”Ögontjänaren” som följande.

”Han [Tobias Malvå reds anm.] vill att man ska hålla ögonkontakt så länge som möjligt med sin kamrat utan att avvika med blicken. Samtidigt ska man hålla handen med varandra i vad Tobbe kallar en romersk hälsning och samtidigt klämma pulserande på varandras underarmar. Han säger att detta är ett trick för att avslöja om kamraten man möter i stridsdimman är en agent för juden eller inte. Om ens kamrat släpper blicken medans man rytmiskt klämmer varandras underarmar, eller för den delen klämmer armen i otakt, ska han vara en agent för juden.”

kramparty

Bakgrunden till denna kamprapport är en aning annorlunda.

Vi fick ett mail till oss på redaktionen av en kamrat till Malvå som ville förbli anonym som beskrev mer i detalj vad som hände.

Enligt anonyma källor till Svinstian så hade Tobias först tänk sig ett träningspass bestående av närstridstekniker och sen en mils löprunda i skogen. Men så fort de kom till stranden och stolt planterat fanan i sanden så urartade det dock kvickt till att Malvå började kittla sina kamrater något fruktansvärt. Snabbt var alla tre på marken och kittlade varandra. Malvå skrek högt av förtjusning över hur han lyckades få sina kamrater att skrika och vrida sig av skratt i sanden. Det dröjde inte länge innan Malvå slet av sig sitt linne och sa till vår tipsare att sluta ta bilder på dem.
Efter att våran anonyma tipsare känt sig lite illa till mods av att ha bevittnat hur killarna, svettiga och lyriska rullat runt i sanden, så begav sig hen ut på bryggan bakom dem. För att där ute ”Försöka komma ifrån deras skrikande och stönande genom att se ut över det vackra skånska vattnet i eftermiddagssolen”. Efter många långa minuter så ropade Malvå tillbaka våran tipsare till stranden. Väl där möttes hen av alla nu fullt påklädda män som hjälpte till att borsta sanden från varandras hår. Malvå bestämde sig för att de snabbt skulle ta på sig mitsen och ta en bild, för vid det här laget var de alla för trötta för något annat och orkade bara äta av Malvås korv.
Efter Malvås korvar var det slut på den här kampdagen och aktivisterna begav sig hemåt.

malva-grillar-korv

Malvå bjuder kamraterna på sina korvar.

Vi på Svinstian ser fram emot fler kamprapporter av Näste 3. Med sådan här gedigen paramilitär träning och strategisk genialitet bland ledningen kommer raskriget att vinnas snabbare än blixten!

Annonser